Rob Jan Pardijs

Na studie aan het conservatorium van Amsterdam en ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, is mr R.J. (Rob Jan) Pardijs in 2004 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Zijn einddoctoraalscriptie werd genomineerd voor de Willem Pompeprijs voor Strafrechtwetenschappen 2005. Toch heeft hij nooit wetenschappelijke ambities gehad. Zijn keuze voor de advocatuur was al eerder gemaakt.

Begin 2007 heeft hij de overstap gemaakt van een internationaal advocatenkantoor naar Veraart De Granada Advocaten om zich volledig te kunnen specialiseren in het verlenen van rechtsbijstand in strafzaken. Vanaf 1 januari 2016 is hij als zelfstandig advocaat verbonden aan JSTW Advocaten en richt zich nu met zijn JSTW-partners op de landelijke strafpraktijk.

Binnen JSTW Advocaten behandelt Rob Jan Pardijs veel verschillende soorten commune strafzaken. Zo heeft hij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en bijzondere expertise in grote zeden- en mensenhandel zaken. Daarnaast treedt hij op in allerlei drugs- en geweldszaken; van hennepzaken tot internationale harddrugstransporten, van eenvoudige mishandeling tot moord en doodslag.

Verder houdt hij zich bezig met verkeerszaken zoals (dodelijke) ongevallen, rijbewijs- en alcoholzaken maar ook de CBR procedures en taxi-gerelateerde zaken. Tot slot kunnen gedetineerden bij hem terecht voor penitentiaire beklag- en beroepszaken.

Rob Jan Pardijs is een strafpleiter pur sang. Hij voelt zich in de rechtszaal als een vis in het water. Hij staat bekend om zijn eigenzinnige benadering en zijn vasthoudendheid. Waar nodig gaat hij vol de strijd aan met het Openbaar Ministerie of de rechter. Daarbij laat hij geen enkel juridisch middel onbenut. Het belang van zijn cliënt staat hoe dan ook altijd voorop!

Rob Jan Pardijs is te bereiken op 06-15472908 en op pardijs@jstwadvocaten.nl