Pim Scholte

Mr. P. (Pim) Scholte studeerde Nederlands Recht in Utrecht, met als afstudeerrichting Strafrecht. Voordat hij in 2005 beëindigd werd als advocaat, werkte mr. Scholte van 2002 tot en met 2005 bij het gerechtshof Amsterdam als gerechtssecretaris in de strafsector. In de advocatuur heeft mr. Scholte jarenlange ervaring opgedaan bij gerenommeerde strafrechtkantoren in Amsterdam, zoals Korvinus Abeln Advocaten en Meijers Canatan Advocaten, voordat hij in 2011 samen met anderen JSTW Advocaten oprichtte.

Mr. Scholte treedt op in alle soorten strafzaken, van klein tot groot. Daarnaast procedeert mr. Scholte bij de Hoge Raad (in cassatie) en verdedigt hij cliënten die de maatregel TBS opgelegd hebben gekregen. Mr. Scholte onderscheidt zich als advocaat door zijn uitstekende juridische- en dossierkennis en door zijn strategisch denken. Indien u een ervaren strafpleiter zoekt, met kennis van zaken, dan bent u bij mr. Scholte aan het juiste adres.

Mr. Scholte is lid van de Vereniging van TBS-advocaten en van de ECBA (European Criminal Bar Association) en spreekt Engels, Frans en Duits.

Mr. Scholte is te bereiken op 06-81428014 en op scholte@jstwadvocaten.nl.