Wie zijn we?

JSTW Advocaten is in 2011 opgericht en is volledig gespecialiseerd in het strafrecht en het jeugdrecht. Ons team van vier advocaten heeft jarenlange praktijkervaring, waardoor we in staat zijn uw belangen op de best mogelijke wijze te behartigen.

Wat doen we?

We treden op in alle soorten straf- en jeugdzaken in heel Nederland, waarbij ons uitgangspunt is dat uw zaak (groot of klein) de aandacht krijgt die nodig is voor het beste resultaat.

Wat onderscheidt ons van andere kantoren?

We onderscheiden ons van andere kantoren door onze informele houding richting onze cliënten, onze sociale en juridische kwaliteiten en de goede bereikbaarheid van de advocaten, ook buiten kantooruren. Het kantoor is eveneens goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Bij ons heeft u een eigen advocaat die uw zaak van het begin tot het eind zal behandelen. Samen met uw advocaat kiest u voor de beste strategie. We hebben maar één belang voor ogen en dat is uw belang. In omvangrijke zaken werken we binnen kantoor doorgaans in teamverband.

Uw zaak verdient de beste verdediging.

Bel ons voor een gratis intakegesprek of laat een bericht achter op onze website.